Despre DECOMARM

Seriozitate

In cadrul companiei noastre tratam totul cu seriozitate, aceasta reprezentand valoarea noastra de baza. Tocmai de aceea fiecare comanda, precum si fiecare conversatie cu un client sau potential client este tratata cu o maxima seriozitate, fiind intotdeauna atenti la cerintele si nevoile acestora.

Promptitudine

De fiecare data incercam sa respectam termene stabilite sau impuse, pentru ca stim ca aceasta este cheia spre reusita. Astfel, cautam sa satisfacem dorintele clientilor, prin rapiditatea procesarii comenzilor si prin livrarea acestora la termenul stabilit.

Profesionalism

Ne bazam pe corectitudine si asumare si cautam tot timpul sa ducem la indeplinirea promisiunilor facute, acordand o atentie deosebita detaliilor care fac diferenta.

Brand-ul DECOMARM este inregistrat si promovat de SC Ama Rent Construct SRL, o companie cu o experienta vasta in domeniul constructiilor, al amenajarilor interioare si exterioare, inca din anul 2008. Importam si comercializam piatra naturala de cea mai buna calitate, din diverse colturi ale lumii, precum: Grecia, Egipt, Turcia, Brazilia, India, Cipru, China etc. Echipa de specialisti din cadrul companiei cauta sa importe varietati deosebite de marmura, travertin, ardezie, calcar, granit pentru a indeplini toate cerintele clientilor nostri.

Avem o gama variata de produse, precum: pavaje marmura, placaje marmura, pavaje travertin, pavej ardezie, trepte si contratrepte, piatra cubica, sisturi, paneluri, mozaicuri, pietricele decorative de gradina, de unde orice client poate alege ceea ce isi doreste cu adevarat. Avem stocuri permante constand in sute de tone si zeci de metrii patrati de piatra naturala, de diferite dimensiuni si finisaje: antichizate, periate, polisate, cu forme neregulate (in stare bruta, exact cum sunt extrase din carierele de piatra) etc.

Viziune

Credem cu tarie ca aspectul placut, versatilitatea si rezistenta pietrelor naturale le fac dorite, fiind solutia ideala pentru realizarea unui design unic, care sa scoata in evidenta frumusetea si naturaletea unei constructii. Prin folosirea pietrei naturale va puteti personaliza propriile constructii, care vor  naste cu siguranta admiratie si zambete pe chipul privitorilor.

Misiune

Misiunea firmei este de a satisface dorintele clientilor, prin produse de inalta calitate, la preturi accesibile, dar si prin oferirea de sfaturi legate de propria constructie, de la specialistii nostri in domeniul.

Nume societate: SC AMA RENT CONSTRUCT SRL
CUI: RO24484234
J23/2911/2008
Capital social: 5000 Lei
Sediu social: Str. Emil Racovita, nr. 23/i, oras Voluntari, judet Ilfov
 
Preturile afisate sunt in LEI, fara TVA.

Pentru un plus de inspiratie ne puteti vizita in showroom-ul nostru din
Str. Emil Racovita, nr. 23/i, oras Voluntari, Ilfov.

Shopping Cart
×

Powered by WhatsApp Chat

×